Showreel Belgium

Mijn showreel

Creatie

De showreel is belangrijk in het keuzeproces voor u carrière. Soms wil u theater en film liever combineren of scheiden om de aandacht van filmproducenten en regisseurs te trekken. Deze tool is daarom essentieel op uw website (als u die heeft) of om uw toekomstige werkgevers aan te trekken. Ik realiseer de videomontage, selecteer samen met u de verschillende rushes van uw professionele of semi-professionele projecten, realiseer uw ondertitels en kies samen de scènes die het beste aansluiten bij uw ambities. Graag begeleid ik u bij uw beste keuzes.

Nemen Contact

Gebruik uw telefoon, e-mail of gebruik sociale media. Laten we eerst overleggen om precies te bepalen wat u wilt. Ik stuur je de factuur via SMartebe.be of Tentoo.be. Dan, aan het werk!

Loggen

Ik heb u rushes nodig om u showreel te kunnen monteren, zowel in het Nederlands als in het Frans. Om tijd te besparen, dient u alleen uittreksels in waar u verschijnt, ongeacht uw project. Vervolgens maken we een selectie, waarbij we de belangrijkste elementen uitlichten. Als de bestanden niet te groot zijn, kunt u ze versturen via Swisstransfer of bij voorkeur op een harde schijf. Ik haal het daar op.

Beslissing

Over het algemeen vraag ik de acteurs eerst om een ​​overzicht van hun verzoeken. Vervolgens analyseer ik de biezen en organiseer ze in de aangegeven volgorde. Vervolgens monteer ik de showreel door er mijn persoonlijke touch aan toe te voegen, om u varianten aan te bieden die de montage stimuleren of de passages die mij overbodig lijken, elimineren. Dit alles is natuurlijk bespreekbaar.

Versturen

Als het werk aan de showreel klaar is, stuur ik hem in goede orde naar u op, meestal binnen de vooraf vastgestelde tijd die op de factuur staat, die meestal een dag in beslag neemt voor montage. Ik kan het opsturen via Swisstransfer of u harde schijf of USB-stick in u brievenbus deponeren, of persoonlijk bij u afleveren.

sociale netwerken

De showreel zal beschikbaar zijn op ons K-Life YouTube-kanaal of op ons Vimeo-account, zodat u deze bijvoorbeeld gratis zonder advertenties op uw site kunt insluiten. Uw showreel komt ook op onze site te staan, exclusief via YouTube. Links worden dan gedeeld op onze Facebook-pagina.

Coachen

U voorbereidingen treffen voor uw castings

creativiteit

Wij vinden oplossingen voor u om de casting te vinden.

prestatie

Ik film, ik edit en ik stuur het naar u op.

We helpen u bij het voorbereiden van uw scènes voor een casting. Heeft u geen materiaal, geen probleem, wij vinden het wel. Ik maak uw zelftape.

Wijziging

Als we uw showreel moeten toevoegen of wijzigen, doen we dit over het algemeen door deze bij te werken op het Vimeo-account, zonder de insluitlink op uw website te wijzigen. Als u echter liever niet deze stap zet om het op je eigen netwerken te integreren, zullen we hetzelfde bedrag moeten aanrekenen voor een nieuwe showreel-creatie.

Breng mee wat u hebt, ik zal later zien of ik de meeste van u extracten zal gebruiken. Over het algemeen duurt een effectieve showreel niet langer dan 2 minuten.

Geen stress, ik ben erg technisch en ik regel alles. Als u links of fragmenten heeft die niet kunnen worden gedownload, is er altijd een oplossing voor elk probleem.

Het hangt er van af. Ik zei dat ik de klus in een dag zou kunnen klaren, maar soms kan de rekening over meerdere maanden worden uitgesmeerd als ik er 2-3 uur per dag aan moet besteden vanwege te veel haast.

Ik stel voor dat u het op het juiste moment bijwerkt. Als je regelmatig plannen hebt en het gevoel hebt dat het tijd is om deze te wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Heb je een serie of een film die niet te downloaden is op streaming platforms ? Geen paniek, er wordt een oplossing gevonden. Je hoeft niets te doen, alleen de naam van de film of serie aangeven, wanneer je in beeld komt en waar je wilt eindigen, en klaar.